RÓLUNK

Az ERANDO Kft. több mint 25 éves alakulása óta a biztonságtechnika szakterületén nyújt kimagasló és széleskörű megoldásokat. Elsődleges célunk a prevenció, így biztosítunk magas színvonalú és megbízható szolgáltatásokat megrendelőink számára a tervezéstől a kivitelezésig. Cégünk 2021 januárja óta a CIVIL Cégcsoport tagjaként végzi tevékenységét.

Az ERANDO Kft. saját fejlesztésű szoftvere, a Sentinel2000 rendszer a Széchenyi 2020 program keretében – GINOP-2.1.1-15 – megvalósult kutatás fejlesztés eredményeképpen jött létre. A Sentinel2000 innovatív, titkosított csatornát használó, a jelenlegi szigetszerű megoldásokat integráló, magas felhasználói élményt nyújtó, előrejelző és döntési mechanizmussal támogatott hatékonyan kezelhető biztonságtechnikai megoldás. A komplex, integrált rendszer kerítésvédelmi, videó és riasztó modulokat foglal magába, az események audiovizuális jelzésekkel, térképek videófalas megjelenítésével támogatja a személyzet munkáját.

Az ERANDO Kft. által forgalomba hozott berendezésekből tervezett és megvalósított biztonsági rendszerek a legkorszerűbb termékekből kerülnek összeállításra, valamint magas szinten megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és Európai Szabványoknak.

Az ERANDO Kft. nagy hangsúlyt fektet az általa végrehajtott szolgáltatások szerviz hátterére. Partnereink megelégedettségére biztosítjuk a csereszavatosságot és a hosszú távú karbantartás lehetőségét.

Vállalkozásunk a 2005. évi CXXXIII. Törvényben előírt szabályok szerint végzi vagyonvédelmi tevékenységét.

KIEMELT REFERENCIÁK

Thumbnail 5
Thumbnail 1
Thumbnail 3
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Thumbnail 5
Thumbnail 1
Thumbnail 3
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
Thumbnail 6
previous arrow
next arrow

MINŐSÍTÉSEINK

Cégünk 2003-ban vezette be az MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási rendszert, melyet harmadik fél tanúsított. A rendszer alkalmazási területe: Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása.

Cégünk a minőséget és annak folyamatos javítását az egyik legfontosabb feladatának tekinti. A Megrendelő kiemelkedően fontos, központi szerepet kap cégünk üzleti filozófiájában.

A megfelelően kialakított dokumentációs rendszer lehetővé teszi a folyamatos, és minden esetben azonos minőségű munkavégzést.
A Minőségirányítási Kézikönyv-ben szereplő folyamatok elemeit a szerződéskötés után átvizsgáljuk, és a szerződésben megfogalmazott elvárások figyelembe vételével az aktuális projektre minőségirányítási tervet készítünk felelősök, határidők
megjelölésével.

A vevői elégedettség mérését minden évben megtesszük, majd a kiértékelés alapján korrekciókat hajtunk végre azon a területen, ahol a statisztikai adatok esetleg eltérést mutatnak.

Fokozottan figyelemmel kísérjük a környezetkímélő társadalmi elvárásokat és teljesítjük azokat (telepek, akkumulátorok, hulladékok, stb. az elvárásoknak megfelelő tárolása, megsemmisítése). Cégünk 2007-ben vezette be az MSZ EN ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszert.

Partnereink adatainak és az információk védelmében Cégünknél bevezetésre került a MSZ/IEC ISO 27001 (Információ biztonsági irányítási rendszer). Az IBSZ célja, hogy biztosítsa az adatvédelem elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását és jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát.

Fontosnak tarjuk Cégünknél az egészség és biztonság védelmét, ezért bevezetésre került az ISO 45001 munkahelyi és egészségvédelmi irányítási rendszer.

Cégünk a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása tevékenységi körökben NATO Beszállításra Alkalmas minősítéssel rendelkezik.

A törvényi előírásoknak megfelelően, 2014-ben megszereztük az AQAP 2110-es minősítésünket, mely az MSZ EN ISO 9001 szabvány katonai követelményeknek megfelelő kiterjesztése, minőségtervezési, kockázatkezelési és konfigurációirányítási szempontok alapján, így megtarthattuk NATO Beszállításra Alkalmas minősítésünket.

Cégünk rendelkezik az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. minősítésével is. Az atomerőműi minősítés az ABOS 3. biztonsági osztályba sorolt fizikai biztonsági rendszerek tervezésére, kivitelezésére, üzembe helyezésére, karbantartására, továbbá szakértői tevékenység végzésére jogosítja fel cégünket az atomerőművel összefüggő munkák során. Rendelkezünk továbbá a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Nonprofit Kft. minősítésével is vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kivitelezése, beszerzése, üzembehelyezése, karbantartása és javítása tevékenységi területekre.

Cégünk szolgáltatás kategóriában egyike a legjobb 100 középvállalatnak, így felkerült a KKV cégek TOP100-as listájára.